Wie zijn wij

 

Het bestuur is een groep geboren en getogen West-Friezen, die met twee ‘biene’ in de West-Friese klei staan. Zoals op de foto te zien is bestaat het bestuur uit vier vaste bestuursleden en Tim de Haan is als adviseur nauw betrokken bij de stichting.

Links op foto: Mijn naam is Niels Vlaar, ik ben 33 jaar en woonachtig in Hoogwoud. Kunst en cultuur heeft me altijd zeer geboeid. Na jarenlang voorzitter te zijn geweest van Pardoes ben ik nu “de man met de hamer” bij deze mooie stichting. Ik hoop dat we interessante en opzienbarende initiatieven kunnen ondersteunen met ons nieuwe project. “Door de Ogen Van” is in ieder geval een veel belovende start!

Rechts op foto: Ik ben Richard Groot, een vijftiger met duidelijke roots in Hoogwoud. Daardoor heeft de geschiedenis en de cultuur van deze omgeving mij altijd geïnteresseerd. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als IT ontwikkelaar voor een bank en in het bestuur van deze stichting ben ik de penningmeester.

Mijn naam is Wendy Bouws-van der Zee. In het bestuur vervul ik de rol van secretaris. In het dagelijks leven run ik met veel plezier mijn administratiekantoor, ondersteund door mijn fijne team. Met mijn roots in deze klei vind ik het belangrijk dat we de geschiedenis van dit bijzondere gebied blijven vertellen.

In het midden: Mijn naam is Tijmen Koelemeijer. Met mijn 24 jaar ben ik de jongste van het stel, maar zeker niet minder geïnteresseerd in de historische achtergrond van West-Friesland. Met mijn baan als verslaggever bij NH Nieuws vul ik het bestuur aan in het onderhouden van de online kanalen en de publieke relaties.