Informatie (potentiële) sponsoren

Geachte (potentiële) sponsor, 

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen en de onzekerheden voor de komende maanden ontkomen wij ook niet aan uitstel van het project ‘Door de ogen van…’.  Het project wordt verschoven naar 2021. De beperkende maatregelen rondom het coronavirus maken samenkomen, repeteren, interviewen, plannen en spelen tijdelijk onmogelijk.

We hebben de afgelopen weken met het productieteam en de stichting verschillende scenario’s tegen het licht gehouden om het project, in aangepaste vorm, door te laten gaan. Zodoende is besloten om op 11 juni, exact 75 jaar na de dropping-demonstratie, een korte film te presenteren over dit project. Deze zal verspreid worden via diverse media-kanalen. 

De huidige realiteit maakt een verdere uitwerking van ons project helaas niet mogelijk, terwijl juist nu het delen van verhalen en de thema’s in ons project: vrijheid en verbinding, zo belangrijk zijn. Een enorme teleurstelling voor alle direct betrokkenen; bestuur, productieteam, spelers en vrijwilligers, maar ook alle begrip van hun kant, omdat een ieder de enorme impact van het coronavirus voelt in zijn werk en leven. Daarnaast zijn wij ons ook terdege bewust van de impact die deze crisis heeft voor uw bedrijfsvoering.

Gelukkig heeft iedereen volmondig ‘ja’ gezegd op een nieuwe start in 2021.  Wij hopen van harte dat u begrip heeft voor dit besluit en ons volgend jaar zou willen steunen. Namens de stichting nemen wij graag in het najaar, wanneer er hopelijk meer duidelijkheid is over de (financiële) consequenties van de coronamaatregelen, voor zowel u als voor ons, contact met u op. Maar mocht u nu vragen hebben, eerder contact wil opnemen, dan horen wij dat graag.

 

Met vriendelijke groet,

Namens Stichting Uit de Klei

 

Niels Vlaar, voorzitter

Tim de Haan, productieleider

Tel. 06-28733324